Lær å babypotte!

For bare noen få generasjoner siden var babypotting en praktisk ferdighet som gikk i arv. Etter en tid i glemsel finner stadig flere vestlige foreldre tilbake til denne metoden. Det er veldig intuitivt, og lett når du kan det, men for oss som lever i en kultur der babyer+bleie=sant, kan det kreve litt å sette seg inn i konseptet. Jeg styrte veldig da jeg startet babypotting med mitt første barn, prøvde og feilet (mye!) før det begynte å svinge. Nå har jeg lest det meste som er å lese om emnet, og nå som jeg potter mitt andre barn føler jeg meg som en pro (digg følelse!). Jeg har utviklet dette kurset for at du skal slippe å famle slik jeg gjorde, og heller gå rett på å føle deg som en pro. Så du kan nyte en enklere og triveligere småbarnshverdag, komme nærmere babyen din, og aldri mer skifte en eneste bæsjebleie.

Videokurs

Kurset er basert på Andrea Olsons bok Go Diaper Free, blandet med mine personlige erfaringer, og tilpasset norske forhold. Du vil lære alt du trenger for å komme i gang og opprettholde babypotting med din 0 – 12 måneder gamle baby:

 • Hva babypotting er og hvorfor det fungerer
 • Hvordan du lærer deg babyens signaler
 • Hvordan du bruker naturlig og praktisk timing for å avgjøre når du skal tilby potte
 • Hva du gjør når babyen din må på do
 • Hva slags utstyr som kan hjelpe prosessen
 • Hvordan du bruker bleier som backup
 • Hvordan du integrerer babypotting i din moderne, norske hverdag på en måte som gjør livet enklere og hyggeligere for alle involvert.

Babypotting er et naturlig og pressfritt alternativ til fulltids bleiebruk og konvensjonell pottetrening, og med grunnleggende kunnskap i bånn er det også både lett og gøy.

Jeg heter Annie, og jeg har holdt kurs i babypotting siden 2016. Jeg er lidenskapelig opptatt av denne vakre, men glemte metoden, og jeg gleder meg til å lære deg alt jeg kan. Babyer er født klare, spørsmålet er om du er klar?

Kurset er laget for deg som venter barn eller alledede har en baby i alderen 0-12 måneder. Jeg vet at du har mye å tenke på, og svært begrenset med tid til å sette deg inn i nye ting. Du trenger enkel og konkret informasjon. Derfor er kurset lagt opp for å gi deg en grundig, men enkel innføring i babypotting, med konkrete steg-for-steg demonstrasjoner. Kurset vil gi deg alt du trenger for å la barnet ditt bruke potta og samtidig:

 • Unngå bleieutslett og forstoppelse
 • Forstå barnet ditt bedre
 • Unngå kolikk og uforklarlig uro
 • Spare miljøet
 • Spare penger

Les mer om alle fordelene med babypotting her

Fysiske kurs

Til høsten starter jeg opp med fysiske kurs igjen. Disse inneholder alt materiale fra videokurset, men i tillegg er jeg tilgjengelig for spørsmål og personlig veiledning. Du får også anledning til å øve på å holde og håndtere babyen når du skal tilby potte, enten ved at jeg hjelper deg med din egen baby, eller ved å øve med en demonstrasjonsdukke.

Tidligere kursdeltageres tilbakemeldinger:

«Det aller meste av Adas bæsj ender nå i potta. Det er veldig gøy! Det virker som hun liker å bæsje i den stillingen, og hun sitter rolig og trykker helt til hun er ferdig.» – mamma til Ada, 6 mnd

«Vi har nå en god rutine på dobesøk, vi reiste med fly til Bergen på fredag og videre med bil til Odda, men hadde tørr bleie hele veien! Vi tilbydde toalett besøk når det passet og det fungerte strålende:) Når han la seg på kvelden var bleia fortsatt tørr.» – mamma til Storm, 8 måneder

«Lærerikt og interessant! Det beste med kurset var at Annie tilpasset det til deltagerne og sørget for god oppfølging av mine konkrete utfordringer og spørsmål.» – mamma til Andrea, 11 uker

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: