Lær å babypotte!

For bare noen få generasjoner siden var babypotting en praktisk ferdighet som gikk i arv. Etter en tid i glemsel finner nå stadig flere vestlige foreldre tilbake til denne metoden. Det er lett når du kan det, men hvis du aldri har vært borti det før kan det virke ganske komplisert i starten. Men ikke la det stoppe deg! 

Ta et kurs

Jeg holder jevnlig kurs i Oslo. Jeg har lest det som er å lese, prøvd og feilet for deg – og utviklet dette kurset for at du skal slippe å gjøre det samme. På de to timene kurset varer lærer du hvordan du kommer igang og får potting til å bli en naturlig og integrert del av din moderne norske småbarnshverdag. Oversikt over kommende kurs finner du her.

Ta et nettkurs

Jeg tilbyr også kurs over skype eller FaceTime. Da skreddersyr jeg et program tilpasset dine behov. Enten du aldri har prøvd babypotting før og trenger å lære det grunnleggende, eller du har pottet med stor suksess lenge men har støtt på en spesifikk utfordring – en privattime over nett kan være det du trenger. Ta kontakt hvis dette er noe for deg!

Les deg opp på egenhånd

Vil du heller utforske i eget tempo kan jeg anbefale boka Go Diaper Free av Andrea Olson. Denne får du både i paperback, som e-bok og som lydbok. Boka forklarer babypotting grundig, men effektivt, med fokus på å lære bort hvordan det rent praktisk gjøres. Den har et stort kapittel med bilder av posisjoner, og en troubleshooter- seksjon med løsninger på de fleste utfordringer som kan dukke opp underveis. En god og lettlest ressurs, og du kan kjøpe den her.

Spør Facebook

På den norske Facebooksiden Norsk EK-gruppe kan du få hjelp til det meste potterelatert. Hvis du liker å lese gjennom facebooktråder kan du få mye god starthjelp her.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: