Lær å babypotte!

For bare noen få generasjoner siden var babypotting en praktisk ferdighet som gikk i arv. Etter en tid i glemsel finner stadig flere vestlige foreldre tilbake til denne metoden. Det er lett når du kan det, og jeg er her for å lære deg det du trenger for å starte reisen på rett fot.

Jeg har lest det som er å lese, prøvd og feilet for deg – og utviklet dette kurset for at du skal slippe å gjøre det samme. Her lærer du alt du trenger for å starte og opprettholde babypotting med din baby. Kurset er også tilgjengelig som videokurs. På Grunn av Korona er desverre all kursvirksomhet utsatt inntil videre. Men videokurset er tilgjengelig, bare trykk på linken nedenfor. Jeg tilbyr også privatkurs over zoom eller hjemme hos deg.

Tilbud privatkurs:

30 minutter over Zoom: Jeg lærer deg det aller mest grunnleggende så du kommer igang, eller hjelper deg videre hvis du har støtt på problemer. Du kan invitere så mange du vil til kurset. Pris: 250 kr.

60 minutter over Zoom eller hjemme hos deg: En grundig gjennomgang av babypotting, tilpasset din hverdag og alderen på barnet ditt. Du kan invitere så mange du vil til kurset. Pris 600 kr.

Hvis du forestrekker å lese deg til kunnskap kan jeg anbefale disse bøkene:

Go Diaper Free av Andrea Olson er en enkel, praktisk håndbok med alt du trenger for å komme igang og opprettholde babypotting (EC). Den har enkle steg for steg forklaringer og et stort kapittel med løsninger på de fleste utfordringer

Rakk du ikke å begynne potting før barnet ble 18 måneder er dette boka for deg. Den beskriver en steg for steg pottetreningsmetode bygget på de samme prinsippene og filosofi som babypotting. Dekker både dagtid og natt.

Eller, du kan spørre facebook. Bli medlem av den norske babypottinggruppa. Der er det mange som villig svarer på de fleste spørsmål.

Håper dette gav deg nok til å fortsette undersøkelsen. Det finnes mange veier til suksess med babypotting. Husk at dette ikke er en «alt eller ingenting»- greie, dere kan helt fint potte deltid og fortsette å bruke bleier som backup. Kast dere ut i det, og før dere vet ordet av det har dere sagt farvel til bæsjebleier for alltid, og det setter alle involvert pris på!

Tvi, tvi!

Annie

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

<span>%d</span> bloggere like this: