Lær å babypotte!

For bare noen få generasjoner siden var babypotting en praktisk ferdighet som gikk i arv. Etter en tid i glemsel finner nå stadig flere vestlige foreldre tilbake til denne metoden. Det er lett når du kan det, men hvis du aldri har vært borti det før kan det virke ganske komplisert i starten. Men ikke la det stoppe deg! 

Ta et nettkurs

Jeg har lest det som er å lese, prøvd og feilet for deg – og utviklet dette kurset for at du skal slippe å gjøre det samme. Her lærer du alt du trenger for å starte og opprettholde babypotting med din baby, og du kan se kurset hjemmefra i ditt eget tempo. Kurset finner du hos Bli Bleiefri på Vimeo

Les deg opp på egenhånd

Liker du bedre å lese deg til kunnskap kan jeg anbefale boka Go Diaper Free av Andrea Olson. Denne får du både i paperback, som e-bok og som lydbok. Boka forklarer babypotting grundig, men effektivt, med fokus på å lære bort hvordan det rent praktisk gjøres. Den har et stort kapittel med bilder av posisjoner, og en troubleshooter- seksjon med løsninger på de fleste utfordringer som kan dukke opp underveis. En god og lettlest ressurs, og du kan kjøpe den her.

Spør Facebook

På den norske Facebooksiden Norsk EK-gruppe kan du få hjelp til det meste potterelatert. Hvis du liker å lese gjennom facebooktråder kan du få mye god starthjelp her.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: